Ritual Howls (US) & 10.000 Russos (PT) & Clash of the DJ Titans @Avenue (2 JUNI 2017)

Ritual Howls (speelt vanaf 22.00u)


Ritual Howls uit Detroit zijn Paul Bancell, Ben Saginaw en Chris Samuels. Het trio verzamelt samples van de fysieke wereld en voeden die met gitaar, vox, bas, synth en drummachines om een aura van duisternis te creëren over de gevoeligheid van pop.
Paul Bancell schrijft teksten die H.P. Lovecraft zou goedkeuren, Chris Samuels en Ben Saginaw ondersteunen met geluiden zodat zijn macabere verhalen de wereld van de levenden ingeslingerd worden. Als trio creëert Ritual Howls een surrealistische, zelfbeschouwende somberheid die je favoriete nachtmerries en gruwelijke fantasieën kan voeden. Echt iets voor de lente!

10.000 Russos (speelt vanaf 23.15u)


(Psych) 10 000 Russos bestaat uit Pedro Pestana, André Couto en João Pimenta. Het trio uit Porto, Portugal, creëert een psych sound die op het podium zonder onderbrekingen over je heen walst.
Het geronk van de bas omhelst je, de gitaar tekent sonische landschappen, de drummer beroert de drums in een motorisch ritme. Tussen de nummers worden nauwelijks woorden geuit, er is geen tijd voor onzin. In 1 adem te noemen met NEU! en Suicide. Weer een pareltje van Fuzz Club Records. Hun eerste plaat verkocht uit in 1 maand, 3 keer tourden ze door Europa wat resulteerde in 87 shows. De 2e plaat komt uit in mei. Reken op een non-stop trip van wilde repeterende rituelen die je in een sprituele trance brengen.

Clash of the DJ Titans

'Onze huis dj's' Martijn + Yan en Maro + Lenny (CLUB V00d00 GOLD) gaan ons en elkaar helemaal gek maken. Ze hitsen elkaar op om het beste van zichzelf te geven en ons te verleiden de dansvloer te betreden.
Waardige afsluiter van het seizoen en start van de vakantie.

Inkom:
 5,00 studenten (toon je geldige college/studentpas)
 6,00 online verkoop
 7,50 aan de deur
Aanvang 22:00; open vanaf 21:00

Meer informatie
Dit evenement op facebook
Meer over Ritual Howls
Meer over 10.000 Russos

Voorproeven

Ritual Howls
10.000 Russos

Recensies

vpro's 3 voor 12

Nagenieten