THT (NL) & Dijf Sanders (BE) + DJ Beverly Crush @Brandpunt (16 DECEMBER 2016)

Dijf Sanders (spelen vanaf 22.00u)

Dijf Sanders
“Fans van experimentele exotica, de buitenwereldse geluidslandschappen van Boards Of Canada en Flying Lotus spitsen nu best hun oren”, aldus de Morgen. Dijf Sanders is de gekte in persona en bekend van teddiedrum en The Violent Husbands. Daarnaast produceert hij o.a. Blackie & The Oohoos en Kenji Minogue. Hij is instrumentenuitvinder en- bouwer en bespeelt ze zelf achter een scherm. Spannender dan dit kunnen wij het niet maken!

THT (spelen vanaf 23.00u)

THT
THT is ontstaan als side-project van twee leden van de dance/rock band Mur du Son. Al ruim 15 jaar speelden ze in verschillende bands, waarmee ze de Grote Prijs van Nederland en Wraak van Brabant wonnen en stonden ze op de podia van Paradiso, Melkweg, Effenaar en Parkpop.
Maar nu hebben ze eindelijk hun ultieme muziek-partners gevonden in elkaar.
THT is als een koksduo; Bas produceerd losse loops, Wouter gooit er een sausje overheen en creëert hiermee de nummers. Live loopen ze vocals, slaan ze op percussie en synths en worden loops en effecten bewerkt met de Guitar Machine. Dit alles leidt tot sublieme hoogtes en vette climaxen.
Ze hebben er ontiegelijk veel zin in. Ze spelen maar liefst 75 minuten! Weet niet of je conditie zodanig is dat je die tijd vol huppelt, springt, danst, doet.

DJ Beverly Crush

ALterego van Elry. Maakt niet uit, hij draait heerlijke platen tijdens de gaten.

Kaartjes en tijden

Inkom:
 5,00 studenten (toon je geldige college/studentpas)
 6,00 online verkoop
 7,50 aan de deur
Aanvang 22:00; open vanaf 21:00

Meer informatie

Dit evenement op facebook
Meer over THT
Meer over Dijf Sanders

Voorproeven

Dijf Sanders
THT

Recensies

De alternatieve opening van Winterland Breda in het Brandpunt was zeer geslaagd. Kunst op hoog niveau. Zowel muzikaal als visueel zeer aantrekkelijk. En dat Kunst ook tot bewegen kan leiden werd met THT wel duidelijk.
Was een toffe avond. Bedankt allemaal.

Nagenieten

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.