Bison Bisou (FR) & The Germans (BE) + plaatjes gedraaid door V00d00 GOLD @De Avenue (11 november 2016)

The Germans (spelen vanaf 22.00u)

foto: nana vaneesenfoto: Nana Vaneesen
The Germans staan garant voor stevige experimentele pop en noise. In 2008 gooiden ze hoge ogen met hun eerste langspeler “Elf Shot Lame Witch”. Daarna volgde “Grote Meneren/Straffe madammen”, die uitkwam in 2009 en de ‘iets meer toegankelijke’ “Mother Sings In Front Of The House” (2014). Vorig jaar vulden ze dat rijtje nog aan met “Are Animals Different”. Live is improvisatie bij deze onconventionele rakkers nooit ver weg. Dwars, eigenzinnig en altijd goed voor een heuse trip!
Uit het verslag van Never Mind The Hype over hun optreden op Eurosonic in Groningen: “een bizarre kraut/psych-trip. Heel prettig.”

Bison Bisou (spelen vanaf 23.15u)

Jean michel regoinfoto: Jean Michel Regoin
Het Franse Bison Bisou is live als het ‘Mentos-in-een-colafles-steken-experiment’! Opgegroeid tussen kerncentrales en post-textielindustrie van Noord-Frankrijk; het lawaai van de staalfabrieken heeft ze tot een vijfkoppig elektronisch monster gemaakt. Ze deinzen er dan ook niet voor terug om met nat haar hun vingers in het stopcontact te steken. Of ze nu optreden of een biertje met je drinken, het maakt ze niet uit. Of je komt headbangen of een congalijntje start, ook allemaal goed.

Kaartjes en tijden

Inkom:
 5,00 studenten (toon je geldige college/studentpas)
 6,00 online verkoop
 7,50 aan de deur
Aanvang 22:00; open vanaf 21:00

Meer informatie

Dit evenement op facebook
Meer over The Germans
Meer over Bison Bisou

Voorproefje


The Germans
Bison Bisou

Recensies

vpro’s 3 voor 12

Nagenieten

The Germans
Bison Bisou
591a0203
591a0209
591a0233
Met dank aan Magnus Gommers
591a0250
591a0299
591a0350
Met dank aan Magnus Gommers

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.