Future old people are wizards (BE) + Harpp (BE) + plaatjes gedraaid door Arjan @Electron (7 oktober 2016)

Harpp (speelt vanaf 22:00)

harpp
Garage rock? Psychedelica? Aggressive jazz-blues? Well, fuck labels. Geïnspireerd door 60’s en 70’s rock ’n roll en bluesrock, 90’s garagerock en hedendaagse jazz staat Harpp garant voor snedige nummers die tegelijk ruimte laten voor improvisatie en uitgesponnen instrumentale stukken.
Ondertussen brachten ze hun eerste EP ‘Sun White Sun’ uit. Géén idee wat daar in Dendermonde in het pompwater zat toen de jongens van Harpp besloten om op eigen houtje een EP te maken, maar er zijn meer artiesten die daarvan een flinke slok moeten nemen.

Future old people are wizards (speelt vanaf 23.15u)

future old people are wizards
Future Old People Are Wizards, soms afgekort tot FOPAW, is een band uit Gent. Stijn Vanmarsenille (Elefant, Drums Are For Parades, Maya’s Moving Castle en Waldorf) on gitaar en zang. Nele De Gussem (Maya’s Moving Castle,…) bespeelt de basgitaar. verwacht geen authentiek bas geluid…. de bas geluiden worden bruut verneukt door syntezizers. Achter de drums vinden we Sylvester Vanborm (Wallace Vanborn).

Kaartjes en tijden

Inkom:
 5,00 studenten (op vertoon van je geldige college/studentpas)
 6,00 online verkoop
 7,50 aan de deur
Aanvang 22:00; open vanaf 21:00

Meer informatie

Dit evenement op facebook
Meer over Harpp
Meer over Future old people are wizards

Voorproefje

Harpp
Future old pepole are wizards

Recensies

Nou nou nou, het was me het avondje wel. Wat een fantastische muzikanten waren op het podium van Elektron verzameld.
Harpp trapte af met een fusion van jazz en rock’n roll. Jonge muzikanten waar we nog veel van gaan horen. Nog wat bescheiden maar vol overgave wisten ze het publiek van begin tot einde te boeien. De show had wat mij betreft wel wat langer gemogen!
Tip voor het breda jazz festival 2017.
Vervolgens traden de heren en dame van Future Old People Are Wizards (FOPAW) aan. Wat een ware orkaan raasde door Elektron. Wat een power spatte van het podium de zaal in. En menig bezoeker werd er door aangestoken. Soms waande ik mij in de jaren 70 van de vorige eeuw. Jawel, de symfonische rock was af en toe terug in de 21ste eeuw.

Voor al de bezoekers was het weer een verrassende OnderstroomBreda avond. Eentje om in te lijsten.

Nagenieten

Voorwerk
Harpp
Future old pepole are wizards
dav
dav
mde
dav
mde
mde
burst
dav
sdr
fopaw2
fopaw1

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.